Konto w Toyota

Konto w Toyota

Opinie i informacje na temat aktualnych kont oszczędnościowych.

przez vanquis1 » 14 paź 2014, o 15:05

Tak sobie zerknąłem i jak dla mnie wygląd ono najciekawiej. 3.15 proc. wszystkie przelewy darmowe oraz brak konieczności posiadania innego rachunku.
Avatar użytkownika
vanquis1
Praktyk
 
Posty: 302
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 05:48

przez nor-99 » 14 paź 2014, o 16:16

Oprocentowanie jak na średnią rynkową wypada nieźle. Dobre, że mają wszystkie darmowe przelewy.
Avatar użytkownika
nor-99
Praktyk
 
Posty: 395
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 05:55

przez igotowka235 » 14 paź 2014, o 16:41

Wygląd ten rachunek oszczędnościowy na ciekawą ofertę, jeśli zapewniają tyle darmowych usług.
Avatar użytkownika
igotowka235
Praktyk
 
Posty: 353
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 06:12

przez karola_ka207 » 14 paź 2014, o 17:11

Korzystałam z lokaty w Toyota kiedyś i ten zarówno warunki, jak i obsługa była na niezłym poziomie.
Avatar użytkownika
karola_ka207
Praktyk
 
Posty: 445
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 06:02

przez vanquis1 » 14 paź 2014, o 17:40

Tylko, że lokata nie jest tak elastyczna. Natomiast takie oprocentowanie na oszczędnościowym rachunku jest korzystne, zwłaszcza że nie trzeba otwierać ROR.
Avatar użytkownika
vanquis1
Praktyk
 
Posty: 302
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 05:48

przez wdk915 » 14 paź 2014, o 17:56

Oszczędnościowe konto to najlepiej właśnie, żeby było można zawsze wypłacić pieniądze kiedy się chce bez straty odsetek.
Avatar użytkownika
wdk915
Praktyk
 
Posty: 349
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 06:16

przez vanquis1 » 15 paź 2014, o 13:00

Jeśli się zakłada lokatę na 3 mies. to właściwe nie trzeba się martwić, co do elastyczności korzystania z pieniędzy.
Avatar użytkownika
vanquis1
Praktyk
 
Posty: 302
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 05:48

przez nor-99 » 15 paź 2014, o 13:08

Tylko, że przy lokacie jest trochę formalności a konto oszczędnościowe, jak się otworzy to tylko się wpłaca i wypłaca.
Avatar użytkownika
nor-99
Praktyk
 
Posty: 395
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 05:55

przez karola_ka207 » 15 paź 2014, o 13:59

Jeśli w banku danym ma się konto to można lokatę otworzyć, choćby poprzez zlecenie telefoniczne.
Avatar użytkownika
karola_ka207
Praktyk
 
Posty: 445
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 06:02

przez wdk915 » 15 paź 2014, o 14:18

Lokaty bez posiadania konta nie jest łatwo otworzyć, ale pojawiają się również i takie oferty banków.
Avatar użytkownika
wdk915
Praktyk
 
Posty: 349
Reputacja: 0 pkt
Od: 9 paź 2014, o 06:16

Następna strona



Zobacz również inne wątki:

Wątki

  •  
    Odsłon
    Ostatni post

Powrót do Konta oszczędnościowe

cron

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Teraz jest 11 gru 2017, o 09:09

Reklama

Nowe posty

facebook